čtvrtek 24. května 2007

Třetí série Lost skončila

Lost - Jack
Zdroj: Wikipedia
A můžeme se těšit na další.

Lost - Season 3 skončila ve středu večer, a skončila myslím zajímavě na to, aby byly na co navazovat. I když odjezd z ostrova nebyl přímo ukázán na kameru, záblesky z Jackovy minulosti (tedy spíš budoucnosti) ujišťují, že se trosečníci z ostrova dostali - ale zároveň poskytují dost indicií k dohadům o tom, proč a jak se Jack a ostatní na ostrov vrátí (pokud si chcete přečíst detaily o posledním díle, stačí jít na Wikipedii.).

Můj tip - z ostrova je neodvezla žádná záchranná expedice, ale lidé spojení s Dharmou, kteří se už dlouhou dobu snaží tajemný ostrov opět najít. Teď, když se jim to konečně podařilo, můžou pokračovat ve svých experimentech. Naši Ztracení se na ostrov vrátí (podle záblesku z budoucnosti Jack po ostrově intenzivně pátrá) a Dharmě to nakonec nandají.

Většina záhad ostrova zůstala neodhalena. Nevíme, odkud se vzala sekvence čísel, létající roj, původní obyvatelé ostrova (kteří vypadají, že vůbec nestárnou), kdo je Jacob, proč se ostrov nedá najít, proč se na ostrově rychle regenerují zranění (obzvlášt Mikhail je snad nesmrtelný), ani proč se na ostrově nerodí děti.

Autoři seriálu se nedávno vyjádřili, že seriál skončí šestou sérií. Pokud by to měla být pravda (těžko říct), čeká nás ještě 48 dílů ve třech sériích. Čtvrtá série každopádně začíná v únoru 2008.

1 komentář:

  1. jojo, byl to hukot, dal jsem si to vcera vecer a na konci jsem mel jeste vice otevrenou hubu nez obvykle...

    OdpovědětVymazat