pátek 26. března 2010

Shoda náhod


Barack Obama bydlí v Chicagu jednu míli od nás (teď je samozřejmě v D.C., dům ale stále vlastní), takže Obamomania je tady opravdu silná - třeba ve Walgreens na vás prezident stále hledí z triček, hrníčků a mluvících propisovaček.

Ovšem jako naschvál musí Obama přiletět do Prahy ve stejný den jako já - takže v rámci pouhých dvou a půl dní v Čechách se můžu připravit na zpoždění na letišti, bezpečnostní zátarasy a další ztráty času.
Tím nechci snižovat význam schůzky - je to jeden z těch kroků Obamovy administrativy, které lze hodnotit jednoznačně kladně. Ovšem to načasování naštve.

4 komentáře:

  1. keby len nacasovanie. ja mam dojem, ze Praha je zvolena ako neutralny bod, ktory nepatri nikomu. ja by som chcel aby bola Praha (politicky) blizsie k USA a stretnutie bolo niekde medzi Ukrajinou a Ruskom.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky me to dost stve, ze to vypada, ze jsme snad neutralni. Byl bych o dost radsi, kdyby bylo jasne, ze jsme soucasti NATO. Takova Viden by se m libila o dost vic.

    OdpovědětVymazat
  3. U benzínu bych s tou daní tedy souhlasil, klidně i několikanásobně vyšší, než teď, peak oil může být a asi i bude drtící externalita.

    OdpovědětVymazat
  4. @koubel: omluva, reaguji pod špatným článkem

    OdpovědětVymazat