úterý 9. května 2006

Maraton se blíží

PIM 2005 Takže, Pražský mezinárodní maraton se blíží, start je v neděli 14.května 2006 v 9:00 ráno na Staromáku, cíl tamtéž v dosud neznámou hodinu. Počasí má být příjemné, kolem 22°C, možná sem tam nějaká příjemná přeháňka. A jelikož si nemáme dávat nízké cíle, tak si frajersky nastavím cílový čas na 3:20 a uvidím, jak dopadnu. Tomuhle času odpovídá i rozpis na mapě (originál v PDF na stránkách PIM). Takže kdybyste chtěli povzbuzovat, tak přijďtě, určitě si to užijete.

Letos se běží jinak než loni - a má to jak výhody, tak i nevýhody. Výhodou je, že se méně běží po dlažbě v centru, přes Karlův most se běží na začátku a ne na konci. Nevýhodou je jednak malinko členitější trať, ale hlavně posunutí ubíjejícího úseku po čtyřproudé Strakonické blíže ke konci závodu. Takže zatímco loni jsem cestu podél Vltavy na jih ještě přežil a vyhebnul jsem až při běhu zpátky, teď zhebnu už při cestě tam.

Mé startovní číslo je 1219 a budu mít na sobě přesně to, co loni (viz obrázek).

6 komentářů:

  1. Ale kde presne nakonec budeme mavat, to jeste nevime .. se uvidi .. :)

    OdpovědětVymazat
  2. mas plnou libereckou podporu. poslu ti tam 43 fanynek, jednu na kazdy zapocaty kilous. ja prijet nemuzu, musim zehlit prusery. :)tak silu v nohach, vzduch v plicich, usmev na tvari a zadne mouchy na zubech az se budes prokousavat cilovou paskou jako prvni, ti preje Ozzyyyy... oj oj oj!

    OdpovědětVymazat
  3. Ozzy, tak tesim se na ty liberecke fanynky... ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. ...ti preji drahy bezce. Ten cas co chces je hoooooodne dobry - takze tech Laku bude asi potreba hodne. Zvladni to!!

    OdpovědětVymazat
  5. Master John: Tak bylo by to o 11 minut lepsi nez loni, ale vzhledem k mnohem lepsimu ocekavanemu pocasi by se to mohlo povest... Uvidime.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak Ti gratuluju ke skvelemu umisteni i casu. Sice jsi o 2:26min nesplnil svuj cil, jenze tak jako tak je to fantasticky cas!!!

    OdpovědětVymazat